Kilo tokia idėja. Apsaugot busiką nuo visokių oro: (lietaus,saulės,sniego) sąlygų. Kaip jūs manot? ar vertas šitas uždangalas?
http://www.kfz-schutzdecken.de/Car-Cove ... -VW-Bus-T3
Automobilio tentas
Su tais apdangalais nėra vieningos nuomonės kiek teko domėtis. Daugelis parduodamų yra nelabai kam tinkami. Vieni nepralaidūs niekam, tai reiškia visas kondensatas neturi kur pasišalinti, kiti praleidžia viską ir esmė ta pati.
Konkrečiai tavo duotoje nuorodoje prekės aprašyme parašyta:
"Our best indoor car cover." - Mūsų geriausias mašinos uždangalas skirtas vidui. Reiškia netinkamas lauko sąlygoms.
Anglų forume nemažai buvo diskutuota. Jei nepatingėsiu paieškosiu nuorodos.
Konkrečiai tavo duotoje nuorodoje prekės aprašyme parašyta:
"Our best indoor car cover." - Mūsų geriausias mašinos uždangalas skirtas vidui. Reiškia netinkamas lauko sąlygoms.
Anglų forume nemažai buvo diskutuota. Jei nepatingėsiu paieškosiu nuorodos.
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
taip ,ta supratau,kita prekė-be foto http://www.kfz-schutzdecken.de/Car-Cove ... -VW-Bus-T3 .dėl aiškumo įdėjau tą pusl.
Aš tai pastatyčiau drėgmės surinktuvą. Pats žadu tokį įsigyti ir palikti viduje nors busas stovi lauke. Kiek pastebėjau mano stogas praktiškai niekada neišdžiūsta, nieko nuostabaus kad buvo supelijęs. O dar be to aptikau vakar kad leidžia vienas šoninis galinis langas per gumą. Ir svarbiausia tas už spintos, kurio gumą sunkiausia pakeisti.
VW T3 Westfalia California
Tai gausi sonine spintele traukt laukan,kad prieit prie stiklodonciuz wrote:Aš tai pastatyčiau drėgmės surinktuvą. Pats žadu tokį įsigyti ir palikti viduje nors busas stovi lauke. Kiek pastebėjau mano stogas praktiškai niekada neišdžiūsta, nieko nuostabaus kad buvo supelijęs. O dar be to aptikau vakar kad leidžia vienas šoninis galinis langas per gumą. Ir svarbiausia tas už spintos, kurio gumą sunkiausia pakeisti.