Pauliaus T3 Westfalia

Turimas ir prižiūrimas autobusiukas - trumpi aprašymai ir nuotraukos
Post Reply
m&m

Post by m&m »

Guolis wrote:geras dalykas, kiek palikai?
radau stai toky
http://www.justkampers.com/shop/t25/acc ... 10919.html

parasyta, kad tinka su vairu desineje, bet man rodos, didelio skirtumo nera :)
PauliusT3

Post by PauliusT3 »

dekui m&m. gera uzrodei
VW T3 westfalia
m&m

Post by m&m »

neuzilgo is ten ruosiuos pirkt. jei ka nedidelio nuziuresi, galiu uzsakyti, bo y lietuva tai pobrangiai gaunasi siustis.
PauliusT3

Post by PauliusT3 »

as dabar ziuriu, kad paciai pop-top stogio briaunai, kuri lieciasi su metaliniu stogu eina si juostele http://www.justkampers.com/shop/t25/ori ... 13100.html

o tos kuri sujungia pakeliamaja dali ir nepakeliama plastmasine kepure - sitos nera. ji pas mane dar nesuplysus, bet pajudinus ja, turbut plystu
VW T3 westfalia
Sigitas

Post by Sigitas »

m&m wrote:neuzilgo is ten ruosiuos pirkt. jei ka nedidelio nuziuresi, galiu uzsakyti, bo y lietuva tai pobrangiai gaunasi siustis.
Lentynele is as paimciau,ar galesi uzsakyti?
PauliusT3

Post by PauliusT3 »

Na ka gi, prasiseda didziuju pasikeitimu metas. Autobuselis atiduotas meistrams, jau isrinktas pirmadieni atiduodamas pervirinimui. Is skardu pavyko rasti tik galines arkas, reiketu dar priekines desines arkos, kairio sono skardu, bet uzsakius reiketu laukti pora men, tad kebulistas kazka isgimdys. Foto telefone, nemazintos, prisedes sudesiu kaikuriuos remonto eigos epizodus. Nusprendes keisti spalva, originalios nelaikysiu, tik nzn kokia nauja spalva rinktis. Galvoju gal sidabrine plius baltas stogas, arba juoda matine plius baltas stogas. noreciau naujesniu bamperiu ir soniniu moldingu. gal kas turite pasiulyti, rasykit.

palinkekit sekmes :-) matau kad jos reikes
VW T3 westfalia
donciuz

Post by donciuz »

Siūlau net negalvoti apie juodą matinę. Viena, mada jau praeina, antra, sunki priežiūra, trečia ir svarbiausia, tik ne tokio stiliaus automobiliui. Rekomenduoju panaršyti po originalią VW spalvų paletę. Na bet čia mano nuomonė. Bus dažomas ir autobusėlio vidus? Jei ne tai tada išvis spalvos nekeisk. Iš mano pusės siūlyčiau raudoną arba mėlyną kuria buvo dažomi paskutinieji LLE multivan modeliai.

Permečiau akimis temą, paminėta kad kėbulo darbai planuojami po variklio transplanto. Tai TDI jau įmontuotas?
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
PauliusT3

Post by PauliusT3 »

tai va kad maciau ciupinejau vazinejau su juodu matiniu. ir labai patiko. is originaliu spalvu man patinka geltona, bet bijau kad gali greit nebepatikti. o dazysiu visa pilnai. man patinka originali bluestar spalva, tik nzn kaip ji atrodys su westfalia stogu. tdi dar ne vietoj, bet jau perrinkinejamas, keiciami ziedai, perrenkama galva. nutariau kad ner ko cia zaisti, jei imti tai daryt viska vienu kartu
VW T3 westfalia
donciuz

Post by donciuz »

Na tai sekmes! Linkiu kas nepritruktu nei jegu nei finansu.
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
artemas7

Post by artemas7 »

Laba,mano westa buvo tokios pat svalvos kaip ir tavo.As pasirinkau,80-90m audi vw spalvu gamos t.ruda metalika LB8Y.Pagal sita modeli
http://www.mundoanuncio.com/fotos/vendo ... 88235.html
Post Reply