VW Vanagon T3 Westfalia California [donciuz]
Laba,jaučiasi,kad tikrai gera kelionė gavosi,neskaitant keleta gedimų.Aš tokiai tolimai kelionei dar nesiryžtu važiuot.Šia vasarą apvažiavau Latvija,Estija.Kas liečia dėl daiktų talpos,tai man labai pasiteisino prie busiko pridedama palapinė.Kai tik sustoju nakčiai,visų pirma pakeliu stogą,pastatau palapinę ir į ją susinešu nakčiai nereikalingus daiktus.Kad ir lyja lietus, ten galim ramiai pasėdėt ir nemaišyt moteriškėm gamint vakarienę.
Kažkur ebay uk buvau užmatęs kažką panašaus prie T3,gali paieškot.
Kažkur ebay uk buvau užmatęs kažką panašaus prie T3,gali paieškot.
Tikrai lijo ir ne karta. Niekas neperslampa. Daugiausia dregmes buna is kondensato kai prisirenka per nakti prikvepavus ar gaminant ant stogo is vidaus. Ta dregme tada teka zemyn, del ko visada suslampa tentas paciam gale. Ten jis net sutrunyjes ir yra didziule skyle. Draugai miegoje virsuje skundesi nes slapo miegmaisiu galai nakti lyjant islinde per skyle. Bet per diena viskas isdziudavo. Visas kitas tentas buvo sandarus.
Del tos palapines tai bent cia saloje ji vietiniams yra privalomas atributas. Neteko dar matyti kemperio be jos. Pasirinkimas didziulis. Taciau as manau kad jos montavimas/demontavimas sioje kelioneje butu pristabdzius tempa, plius nakvodavome visada tik pakelej. Gal ateity isigysiu, na o dabar laukia kiti tobulinimo darbai.
Laukite tesinio...
Del tos palapines tai bent cia saloje ji vietiniams yra privalomas atributas. Neteko dar matyti kemperio be jos. Pasirinkimas didziulis. Taciau as manau kad jos montavimas/demontavimas sioje kelioneje butu pristabdzius tempa, plius nakvodavome visada tik pakelej. Gal ateity isigysiu, na o dabar laukia kiti tobulinimo darbai.
Laukite tesinio...
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
Tiek vienam, tiek kitam stoge yra stoglangis, tačiau naktį taupant šilumą jis būna uždarytas. Dėl temperatūrų viduje ir lauke skirtumo kondensato neišvengsi. Pradžioj nesupratau kodėl tik galas medžiagos šlampa, po to pačiupinėjus lubas tapo aišku.
VW T3 Westfalia California