Manasis autobusėlis (būsimas kemperis)
-
aisku kad daryk ta paty jei virinsi kazka kito vistiek reiks spakliuoti nes susikraipys kazkiek nuo suvirinimo. kur reik atsikalk ir viskas ir taip 10mm spakliaus dar nera taip basiu nors pagal technologijas 3-4mm bet cia zinai... siaip pats dirbu sita darba tai mano nuomone tikrai nieko nevirink tuo labiau jog per suvirinimo siules kai perkaista metalas pradeda lyst korozija
O aš manau priešingai - centimetras glaisto yra labai daug.
Aš tavo vietoje bandyčiau naudoti tą pačią skardą nupjaudamas tą nevykusį užleidimą ir suleisdamas skardas padoriai. Jei virinsi neskubėdamas ir palengva taškuodamas dideliais atstumais, niekas tau nesusibanguos. Tikrai išvengsi bėdų ateityje.
Aš tavo vietoje bandyčiau naudoti tą pačią skardą nupjaudamas tą nevykusį užleidimą ir suleisdamas skardas padoriai. Jei virinsi neskubėdamas ir palengva taškuodamas dideliais atstumais, niekas tau nesusibanguos. Tikrai išvengsi bėdų ateityje.
-
Na čia priklauso kaip kas tą vargą vertina. Vien tai, kad skardos yra ne sudurtos, o užleistos viena ant kitos jau daug ką pasako. Jei vidinėje pusėje nieko nedaryta su antikorozija, rūdys ten vistiek anksčiau ar vėliau ateis. Aš siūlau ir nupjauti tą bereikalingą užlaidą, ir jei dar reikia bangas ištaisyti.
Nusprendžiau keist visą galinę arką. Geriau padarysiu taip, kad nereikėtų gailėtis. Toliau perėjau prie slenksčio, viską išmėsinėjau, buvo kalnas puvėko.
Slenkstį planuoju tvarkyti panaudojant kvadratinį vamzdį 60*40*1,5 .
Ten slenksčio vidinė dalis susideda iš keletos elementų, bet juos puikiai galima pakeist kvadratiniu vamzdžiu.
Slenkstį planuoju tvarkyti panaudojant kvadratinį vamzdį 60*40*1,5 .
Ten slenksčio vidinė dalis susideda iš keletos elementų, bet juos puikiai galima pakeist kvadratiniu vamzdžiu.
VW T2B 1979m
RCM.LT Radijo bangomis valdomi modeliai
RCM.LT Radijo bangomis valdomi modeliai