Teisybe kad autobusiuko noriu, deja sitas tik pusiau autobusiukas Kai turesiu daug pinigu nusipirksiu jau geram stovi, bent jau kebulo atzvilgiu ...dzo_marija wrote:Scardeep, kaip tik norėjai autobusėlio ir štai va, prašau.
Niekam nereikės tau jo tempti, jei ką ateity į Lietuvą atgabensi, kokiam Radviliškyje tikrai prikelia
Permasciau savo situacija ir atsaukiau pirkimo planus. Gaila, bet toks gyvenimas, turiu tikrai nuostabu vabala kuriam meiles pakolkas nebus per daug, plius seimoje laukiam sviezio vabalisto...
Ispardavinet dalimis tikrai nebuciau dryses manau, o toliau pudyti pastacius nematau prasmes. Butu buve idomu nuvaziuot bent jau is arciau paziuret, bet kadangi nusprendziau autobuselio nepirkti tai ir sirdies skaudint nebesinorejo O vezimas i LT dar 1000Lt jei ne daugiau...
Ir dar, man labai nerima kele kaina ir tai jog autobusiuka parduoda vabalistas kuris siame hobyje ne naujokas. Savininkas pats tikrai zino kiek tokios masinos vertos rinkoje ir tai jog kaina buvo tokia zema man bylojo tik apie viena - jo stovis tikrai reikalauja daug darbo. Jis man minejo kad remo dalis ties torsionais gale supuvus, o ten jug ne siaip sau blekos o vienas rimtesniu vaziuokles mazgu. Bet uz dalis tikrai imanoma daugiau gaut nei jis praso uz visa autobuseli!
Na zodziu, atleiskit kad sukeliau cia tokia banga. Si kart nieko neisejo. Griztu i savo garaza, pats laikas vabala ant ratu nuleist
Aciu uz palaikyma, priimu tai kaip komplimenta 8)Jūris wrote:Sauliau pirk daug negalvodamas,nes gi ne servisinis esi kad dėl kiekvieno varžto atsukimo-prisukimo ten lėktum, o viską pats darai,taigi ir autobusėlį susitvarkysi nes noro ir ryžto tau tikrai netruksta.O jei dar ir pardavėjas pats atstatinėja vabalinį automobilį tai tikrai aprodys visus tame autobusėlyje esančius defektus.Taigi sekmės