Sigis wrote:Deja, tai vyksta visoje interneto erdvėje ir visuose forumuose.
Kitose forumose visus tuos besireklamuojančius servisinius ir montuotojus už forumo naudojimasi reklamai apmokestina klubo naudai ,o perpardavėjus trina be pasigailėjimo iš forumo.
Viskas ką sakau yra tik mano asmeninė nuomonė ... ir ji gali nesutapti su kitom nuomonėm .
Jūriui: apie reklamą jau buvo kalbėta, o apmokestinti deja jos neįmanoma.
Sigitui: žinučių redagavimas įjungtas deja nebus. Kai mes išsiunčiame laišką elektroniniu paštu, mes laiško susigrąžinti ir redaguoti taip pat jau nebegalime.
Norint forume redaguoti žinutę, galima tiesiog papildyti nauja žinute.
Jūris wrote:Ar nebūtų galimybės ,reikalauti,kad forumo dalyviai registruodamiesi privalomai įrašytų savo gyvenamają vietą, o tai dabar pusė forumo dalyvių neturi pastovios gyvenamosios vietos,juk įrašyti gyvenamąją vietą nereikia didelių pastangų ir laiko.
Mano manymu internetas turi užtikrinti privatumą ir anonimiškumą. Jei mes reikalausime adresų, tada gal reikėtų reikalauti ir nenaudoti slapyvardžių, o tikruosius vardus bei pavardes?
Dabar žmogus gali pats rinktis nurodyti adresą ar ne, o jei ir būtų griežtai reikalaujama nurodyti, tada žmogus gali ir pameluoti, tad nėra didelės prasmės...
dzo_marija wrote:Mano manymu internetas turi užtikrinti privatumą ir anonimiškumą. Jei mes reikalausime adresų, tada gal reikėtų reikalauti ir nenaudoti slapyvardžių, o tikruosius vardus bei pavardes?
Dabar žmogus gali pats rinktis nurodyti adresą ar ne, o jei ir būtų griežtai reikalaujama nurodyti, tada žmogus gali ir pameluoti, tad nėra didelės prasmės...
Niekas gi neprašo nurodyti adreso,kalba eina apie tai kad nurodytų ar miestą ar kaimą ar rajoną ar bent apskritį.
Viskas ką sakau yra tik mano asmeninė nuomonė ... ir ji gali nesutapti su kitom nuomonėm .