Štai mano gyvenimas nuo pat jaunystės iki dabar, čia bus ir mano senas vabaliukas ir ką tik įgytas bet ...... padarytas.
Pirmas mano senai turėtas Vabalas VW 1302:
-> Didesnė
Mano gyvenimo meilė
Mano gyvenimo meilė
Vabalistas iki kaulų čiulpų
Taip, visiskai neklysti, dabar uzdeti keturiolikos ratlankiai, dekui Sigi uz sekme, jau pravariau tech., bet paskui dar teko pasikeisti babina, nes sunkokai dirbo ir per sestadieni pravaziavau apie 150 km. su sustojimais ir poilsiu, buvo smagu labai lekti su burzgiuku, dar pravazinejant islys kokia nors bedele, bet susitvarkysiu, ant laisvu apsuku sunkokai dirba, kartais gerai, kartais gesta, o dar ir varikliui apkatke nepadaryta, tai kita savaitgali vel apkatke darysiu aplink Lietuva, gal kur nors nuleksiu, ar yra norinciu prisijungti pasivazinejimui? (jeigu bus geras oras) tik perspeju, as dar negreitas, max 70 vaziuoju.
Senai cia berasiau, nes ir taip kur nors susitinkam. galiu pasidalinti patirtim, po kapitalkes varikliui, daugiau 70 nevaziavo.... vaziavo, bet jauciu, kad smaugiu varikliuka, pravaziavus 4ooo km pajutau, kad ir trauka geresne atsirado ir greiciau lekti imanoma. dabar pravaziaves 5000 km ir be problemu vaziuojant 80 km/h be sustojimo 100 km nulekia ir varikliukas graziau dirba, gal galetu lekt ir sparciau, buvau karteli iki 100 spustelejes 2 sek, bet dar gaila. kai bus pravaziuota 10 000 km, tada busiu pilnavertis eismo dalyvis, meistras sake kad jau po 2000 turejau pajust pagerejima, bet as negailedamas is karto supyliau tufoil prieda, kuris mazina trinti, gal del to variklis ilgiau prisidirbineja, bet po tepalu pakeitimo manau vel pilsiu ..... dazniau mane kelyje matysit su veikianciu burzgium. siandien i Vilniu be sustojimo nudumiau ir viskas gerai, grizau taip pat sekmingai, dar Vilniuje vabalista sutikau atsitiktinai su vabalu (maza ta Lietuva).