anksciau buvo 1.6DSigitas wrote:Netame reikalas,kas stovi dabar,nes 1.9td negimtasis,o kas buvo anksciau.
Ieškau T3 1.9 TD palyginimui
1.6td pas man ir pjoviau autostradoj 140, kuro ryja apie 8, kaip pas jus taip nevaziuoja nesuprantu, siurblius gal pasireguliuot reik?kiesa151 wrote:800 variklis su viskuo [turbina siurblys ir tt]?maniskis t3 daugiau 80 niekaip nevaziuoja,o ir kuro kokia 12 litru ima,todel mintis ir kilo reikia keisti varikli.deze 5 begiu turiu.
Pritariu Guoliui, pas mane irgi 1,6td, tokį greitį ir aš buvau pasiekes, tampau tralą su mašina į renginius, spalio 1-2d. tempiau Pinzgauerį į Ruklą, kuris sveria 2 tonas, greitis 70-90, kai lėčiau kaista variklis. Kai nusipirkau prabėgo keleri metai, per tą laiką pravažiavau 50,000km, buvo sugedes starteris, turbina, žvakės pakaitinimo, kuro vamzdelis, keičiau priekines kaladėles. Niekada nepatikėčiau, kad ji gali tiek atlaikyti visų mano išsiknisinėjimų su tais tralais. Atėjo laikas keisti variklį, pradėjo smarkiai deginti tepalą, priežasčių neieškau, seku šią temą kas kaip.