Manasis autobusėlis (būsimas kemperis)
Ilgokai strigau toje vietoje, nes reikėjo ir akumuliatoriaus padėklą padaryti ir dar ten viską aplinkui sutvarkyti, tačiau šviesa šitame tunelio KAMPE matyti ;] Greitai galėsiu kampą užvirinti.
Padaryta iš 1,5mm skardos. Pavyko susitarti, kad man nereikėtu pirkti viso 2 x 1m lapo.
Padaryta iš 1,5mm skardos. Pavyko susitarti, kad man nereikėtu pirkti viso 2 x 1m lapo.
VW T2B 1979m
RCM.LT Radijo bangomis valdomi modeliai
Paskutiniu metu vargstu su priekine arka ir laiptuku. Priėjus darbams prie laiptuko atrodė, kad bus ten paprasta, tačiau rankomis sutrupinau į trupinius tą laiptuką, nes buvo visiškai supuvęs. Vidinėje dalyje pilna žemių buvo, todėl iš vidaus išpuvo. Man tiesiog sviro rankos kažką daryti, BBT gaminami laiptukai tiesiog klaikūs. Tai nusprendžiau pasidaryti išklotinę ir išsilankstyti ir gavosi visai neblogai.
VW T2B 1979m
- dzo_marija
Dėkui už gražius žodžius. Aš viską darau pats ir esu nusiteikęs padaryti ne kuo greičiau, o kuo geriau, kartais galima patingėti ir kažką tiesiog užlopyti, bet aš vadovaujuos kitu principu ir darau viską kiek galima geriau. Pažiūrėsim kas iš to išeis
Paskutiniu metu krapštausi tai su priekiniu laiptuku, tai su slankiojančiom durim.
Paskutiniu metu krapštausi tai su priekiniu laiptuku, tai su slankiojančiom durim.
VW T2B 1979m
- dzo_marija