Lietuvos vabalų klubas gavo neįprastą prašymą iš Smalininkų bendruomenės,surengti paskaitą apie vabalų istoriją ir jų evoliuciją Smalininkų technologijų ir verslo mokyklos bei aplinkinių miestų mokyklų studentams.
Paskaita įvyks jau šį penktadienį 2011.09.30 9.00val. ryte Smalininkuose.
Taip pat mūsų klubas surengs nedidelę skirtingų vabalų modelių ekspoziciją.
Mūsų rengiama paskaita susidomėjo ir televizija, turėsime svečių iš TV laidos "Ne vienas kelyje".
Norinčius ir galinčius vabalistus, prašome prisijungti.
Edukacinė paskaita apie vabalus ir klubą 2011 (rugs. 30 d.)
- dzo_marija
Duokim mūsų puikiajam pranešėjui pailsėti .
Mano akimis žiūrint tai paskaita buvo labai įdomi, įtraukianti ir įtaigi. Publika buvo labai dėmesinga, nebuvo jokio šurmulio, reiškias jiems buvo įdomu, o po paskaitos žmonės dar ilgai apžiūrinėjo automobilius, klausinėjo.
Jei tokių paskaitų bus daugiau, tai vabalų klubas turėtų išsipūsti kaip balionas ...
Paskaita buvo filmuojama, tai gal atsiras ir internete .
Mano akimis žiūrint tai paskaita buvo labai įdomi, įtraukianti ir įtaigi. Publika buvo labai dėmesinga, nebuvo jokio šurmulio, reiškias jiems buvo įdomu, o po paskaitos žmonės dar ilgai apžiūrinėjo automobilius, klausinėjo.
Jei tokių paskaitų bus daugiau, tai vabalų klubas turėtų išsipūsti kaip balionas ...
Paskaita buvo filmuojama, tai gal atsiras ir internete .
pritariu
aš visiškai pritariu Justui manau, kad būtų labai įdomu vabalistams irgi tokią paskaitą išklausyti, ypač iš profesionalų lūpų ir ypatingai naujiems nariams. kas be ko, dar viena proga susibėgti į krūvą
labai entuziastingai žvelgiu į tai ir mielai jeigu reikia prisidėčiau prie to
labai entuziastingai žvelgiu į tai ir mielai jeigu reikia prisidėčiau prie to
aš VABALAS-be vabalo !