Rimgaudas wrote:vagys bjaurybės nunešė mano Vabalo atsargines padangas. Jei kur užtiktumėt pardavinėjant 175/65 R15 vasarines padangas, protektorius apie 8 mm, atrodo kaip naujutėlės, gamintojo neatsimenu, informuokit. Bandysiu atpažinti ir pričiupti vagis
Senais gerais laikais Meksikoje, kai pagaudavo nusikaltėlį, jam įvykdydavo egzekuciją pavadinimu ''Meksikietiškas kaklaraištis'', apie žiaurias šio keršto detales geriau nekalbėsiu, nes tai labai kraupu. Bet siūlau pagavus šiuos vagis, įvykdyti teisingumo kerštą, kuris vadinasi ''Meksikietiška apykaklė'', kai vagiui užmaunama padanga ir ji padegama .
Pries metus pas mane is audines isplese mage ir dar vabalini desines puses veidrodeli nusvilpe. jis dezuteje buvo, visai naujas.... tik nusipirkes buvau.... Taip ir neatsirado...
Jei ratlankis standartinis, proto ribose padangos plotis galėtų būti iki 185 mm, bet teko matyti ir su 195 pločio padangomis, o dar labiau pasidomėjus, rastume ir dar įdomesnių variantų .
Tačiau gamintojų rekomenduojamas plotis 4,5 colių pločio ratlankiams, yra 155 arba 165 mm padangos.
tai cia del to, kad padangos duoda minkstuma masinai, ne tik vabalui taikoma . uzmaukit lietus ratus su mazo profilio padangomis, o poto su didesnio profilio, ishkart pajausit skirtuma. nebutinai reik placiu, aukstis viska daro