Vabalų šventė 2011 (gegužės 27-29 d.)
Noriu atkrėipti visų dėmesį, kad mūsų puslapyje www.vabalai.lt , prasidėjo registracija į vabalų sezono atidarymo šventę. Prašome visus norinčius registruotis iš anksto
Ir aš jau užsiregistravau
Beje, Erminijau, sukūrei nuostabų šventės herbą, negaliu atsižiūrėt, kaip jis man patinka. Siūlau valdybai apsvarstyti marškinėlių gamybą su jais - didelis logo nugaroje, mažas prieky. Kad orientuotis su kiekiais, galima būtų puslapy padaryt apklausą, kas ir kokį dydį užsisakytų. Kažkokia dalis pinigėlių galėtų likt ir klubui.
Beje, Erminijau, sukūrei nuostabų šventės herbą, negaliu atsižiūrėt, kaip jis man patinka. Siūlau valdybai apsvarstyti marškinėlių gamybą su jais - didelis logo nugaroje, mažas prieky. Kad orientuotis su kiekiais, galima būtų puslapy padaryt apklausą, kas ir kokį dydį užsisakytų. Kažkokia dalis pinigėlių galėtų likt ir klubui.
Taip, praeita karta 64 vabalistai mirtinai susalo, nugangrenavo isliko stipriausi, tie kurie dar chatina forumePauliusT3 wrote:kaip manote bus su orais? nemanot kad nakvoti bus vesoka palapinese? nzn ar tokiu metu naktys bus pakankamai siltos.
pries naujus metus kiek pamenu, kad miegojom prie -5, miegmaisi storesni reikia pasiimti
O jei rimciau. Laukiam nesulaukiam, pilnas vel musu kolektyvas atvyks i svente !!! 6V rulezzz
VW Spar-Kaefer '71