Parduodu Vabalų ir autobusėlių dalis
Parduodu Vabalų ir autobusėlių dalis
Sveiki,
Esu užsakęs vabalų ir autobusėlių dalis Vokietijoje. Kreipkitės šiuo telefonu:
mob. 8 698 211 98, Vilnius.
Arūnas.
Esu užsakęs vabalų ir autobusėlių dalis Vokietijoje. Kreipkitės šiuo telefonu:
mob. 8 698 211 98, Vilnius.
Arūnas.
Uzsakinesiu dalis T1 restauracijai. Pradzioj sheet metal kebului. Yra keletas variantu: pigiausios dalys is USA, bet brangus siuntimas; kitas variantas Vokietija, Olandija, UK ir trecias variantas - Lenkija. Siusiu vieniems lenkams uzklausima, nes nenurodo kainos, jei pasirodys neblogos, uz poros savaiciu vaziuosiu pro sali..neriosius wrote:idomu kiek kainuotu vw autobusiukui 67 metu vairuotojo dureles, priekinis kairys stiklas, soniniai veidrodeliai.
Gal atsirado dar vienas T1 Lietuvoj?
-
varva tepalas is pusasio
sveiki mano vabaliukuj varva tepalas is pusasio kaip ji sustabdyti ?
turiu vabala lb noreciau gauti jam detaliu . aciu uz suteikema informacija ir pagalba..
gavau uzsakytas detales autobuseliui.. Pasirinkau vwheritage, UK, del salyginai nebrangaus persiuntimo. Cip1 persiuntimo islaidos didesnes uz detaliu kainas. Pradzioje, kaip pirmam kartui, uzsakiau pabandymui, bet viskas sekmingai atkeliavo. Vien metalas, puse gaminiu pagaminta Brazilijoj, grizes sutikrinsiu metalo stori, neatrodo labai storas, bet tikiuosi bus 1:1
Dėkoju už informaciją, įdomu viską sekti. Kad lengviau būtų įsivaizduoti, kas per tinklalapis, įdedu minėtą nuorodą: http://www.vwheritage.com/
sutikrinau metalo stori: visur atitinka (originalas 2mm, gautos 2mm), isskyrus pora: originalas 1mm, gautos 0,7-0,8mm (skirtumas nemazas, bet neesmines detales).
Kelios detales is Brazilijos.. Idomu, kaip del pacio metalo.. Aisku jis bus paruostas, padengtas, bet ar labai gali tureti itakos jo kilme?
Kelios detales is Brazilijos.. Idomu, kaip del pacio metalo.. Aisku jis bus paruostas, padengtas, bet ar labai gali tureti itakos jo kilme?