Ieškau atbulinio bėgio krumpliaračio

Dalys, modeliai ir simboliai, bei atliekami remonto ir restauracijos darbai
Post Reply
Arunas

Ieškau atbulinio bėgio krumpliaračio

Post by Arunas »

Sveiki,
išsiardžiau 1963 vabaliuko greičių dėžę, radau nugriaužtą atbulinio bėgio krumpliaratį. Gal kas turite išardytos vabalo greičių dėžės detalių ir tokį krumpliaratį ?
Iš anksto dėkoju !
Marius

Post by Marius »

Arūnai, jeigu nerasi kreipkis i http://www.krumplitas.lt/index2.php?lang=LT ten dirba supratingi ir su patirtimi zmones, be to maloniai aptarnauja. Jei ko nesupranti paaiškina, o ne aprėkia :) Pas juos kompiuterinės šlifavimo, tekinimo ir dar visokių staklių yra.
Arunas

Post by Arunas »

Ačiū, Mariau,

Ko gero teks pasinaudoti.
Radau Belgijoje VW originalą, bet kaina kosminė...
Guolis

Post by Guolis »

O jus nebandet i VW centra uzeit, juk buna ir stebuklu.
Sigitas

Post by Sigitas »

Mano nuomone stebuklu nebus ir VW centre, arba pasiulys -nieko,arba kaina bus irgi kosmine,be to kiek teko girdeti senienomis vw centras neuzsiima.
Guolis

Post by Guolis »

Na mano busikui "kulisos" detales atsiunte, ir sakyciau visai nebrangiai (30 lt, nors gendancios detales tik tos kur buvau uzsisakes visi kiti kaip susitare prase 100 lt, na tik palaukiau 2 savaites)
Jūris

Post by Jūris »

Sigitas wrote:Mano nuomone stebuklu nebus ir VW centre, arba pasiulys -nieko,arba kaina bus irgi kosmine,be to kiek teko girdeti senienomis vw centras neuzsiima.
Gal nesugadinsiu Arūno temos, pritardamas Sigitui, nežinau kaip ten Vilniuje, Kaune ar kituose miestuose, bet pas mus Panevėžyje VW centras ,,Egzotika,, ir ,,Kredora,, /abi firmos viename pastate/ Basanavičiaus gatvėje man paprašius oriniam varikliui vožtuvų dangtelio tarpinių, buvo pasakyta kad kaina apie 50-60 lt ir bus po kelių dienų, kiek supratau, kad nekvaršink mums galvos, mes čia rimtais automobiliais prekiaujam, o tu su savo senienom nelysk į akis. Dar vienoje autodetalių firmoje ,,Sadiras,, Kerbedžio gatvėje paprašius tarpinių gavau atsakymą, kad tokiom senienom niekas detalių neužsakinės. Tuo tarpu Paliūniškio 5 esančioje parduotuvėje tarpines gavau jau kitos dienos ryte ir už dvi buvo kaina 10 lt., ši parduotuvė turi ir servisiuką, ten jos pavadinimas ,,Auteksta,, sakė galima užsakyti ir kitų detalių oru aušinamiems motorams, beje tuo pačiu adresu yra ir kita auto parduotuvė prekiaujanti duslintuvais, turi ir busam ir vabalam, kiek supratau daugiausia iš lenkų. Gal perskaitę mano pastebėjimus ieškodami vabaliukams detalių Panevėžyje neužkliūsite už ,,rimtų,, verslininkų prekiaujančių autodetalėmis ,,rimtiems,, automobiliams :wink:
Viskas ką sakau yra tik mano asmeninė nuomonė ... ir ji gali nesutapti su kitom nuomonėm .
Post Reply