Ar tik vien Westfalia perdarydavo VW T į kempingelius, turėtų būti ir daugiau mažesnių kempingelių firmelių, gal kas susidūrėt ar ką nors daugiau žinot
Viskas ką sakau yra tik mano asmeninė nuomonė ... ir ji gali nesutapti su kitom nuomonėm .
Dehler prieš keletą metų mačiau pardavime ,bent manau ,kad tai buvo dehlerio kempingėlis ,nes ant paaukštinto stogo buvo lauko žaliuzės, o taip daugiau neteko matyti.
Viskas ką sakau yra tik mano asmeninė nuomonė ... ir ji gali nesutapti su kitom nuomonėm .
Mano kempingelyje lovos sėdynės lankstai ir atramos Reimo ,atitinka iternetinių puslapių pavyzdžius, o vat spinteles ,staliukas nežinau kokios firmos nes neradau jokiu užrašų ,etikečių nes jei būtų tai nuo 99m., kiek turiu T3 bučiau radęs.Todėl ir kilo toks klausimas ar yra daugiau kempingėlių įrengimo firmų, tiesa dar ant galinio dangčio yra lipdukas jame dominuoja ,,i,, raidė ,todėl manau kad tai gali būti viena iš mažesnių kempingėlių įrangos firmelė.