Apmušalai
Bus idomu ivertint po poros sezonu, kai matysis kaip oda devisi. Sutinku, kad tiesios ir grazios siules labai svarbu, bet mane baugina odos kokybe ir kaip pertrauktos sedynes devisi. Noriu persitraukt Porsche sedynes, bet nekyla ranka originalios odos keist... Esu mates graziai padarytu variantu, bet deja po poros menesiu jau issisedi, issitampo ir vizualiai grozio nelieka...Mindaka wrote:toli grazu ne visada pasiuvimas atrodo graziai, bet siuo atveju atrodo nepriekaistingai.. Gal cia dar ir spalvos labai dera, bet vistiek - vienas graziausiu pavyzdziu
Pervilktos ir pagamintos is naujo apsifkes, sutvarkytos sedynes, ideta paralono, kaina su sedynem, apmusimais, galine lentyna ir medziagom 1500LT. Dermantinine oda pavazinejus sezona atrodo kaip nauja, tik aisku balta spalwa reikia pavalyti. Jie daug persiuna naujom masinom, kurios gryzta is amerikos, kiek zinau neissidevi, be to dermantinas sertifikuotas ir tinkamas automobiliniam interjerui. Tiek ziniu Prastai tai, kad labai jau tempia darbus, pazada per 2 savaites daro 2 meneisus
Pamenu kreipiausi del priekines paneles aptraukimo juoda oda su juodom siulem. Tai gavau atsakyma kad kaina butu apie 400 - 500 Lt.
Gaila neturiu galimybes nuvykt i vieta apziuret gatavu produktu.
Smagu, kad kazkas naudoja konkretu gamini, turim is ko patirties semtis. Na o del velavimo tai esu girdejes ir poros metu laikotarpius, taip, kad ne prasciausias variantas
Gaila neturiu galimybes nuvykt i vieta apziuret gatavu produktu.
Smagu, kad kazkas naudoja konkretu gamini, turim is ko patirties semtis. Na o del velavimo tai esu girdejes ir poros metu laikotarpius, taip, kad ne prasciausias variantas
Auksarankiai vyrukai Esu mates toki padaryta Airbag'a, tik gaila to "bag'o" viduj neber ir avarijos atveju vietoj pagalves gauni Airbag'o raidziu anspauda ant veido Ziauru...
Vabaliukam bent jau galvos sukt nereikia, nera jokiu oro pagalviu ir vazineji be lukesciu.
O gal kas turit jau panele apsitraukes?
Vabaliukam bent jau galvos sukt nereikia, nera jokiu oro pagalviu ir vazineji be lukesciu.
O gal kas turit jau panele apsitraukes?
Viskas buvo puiku iki kol atvažiavau atsiimti trūkstamų detalių (lempučių), kurios liko senosiose durų apdailose, nes naujai padarytose vienos trūko - savo lempučių neatgavau - man buvo pasakyta: "turbūt nebuvo", nors ir minėjau savininkui ne vieną kartą, kad man vienos trūksta ir atvažiuosiu atsiimti. Atvažiavus - savininko nebuvo, darbuotojai "nieko nežino". Norėjau iš jų, kad dar kelis darbelius padarytų, bet matyt reiks kreiptis kitur. Kas su Autogedas turėsite reikalų, būkite atidesni nei aš. Sėkmės.petras wrote:www.Autogedas.lt
Apie kokybe pasakyti negaliu nieko, nes pats nesinaudojau ju paslaugomis, o del kainu tai kiek teko atsiliepimus paskaitineti tai tikrai nemazos..
kaip tik zadu si rudeni varyt vabala pertraukt visa vidu pas juos. As puikiai isivaizduoju jog pas ji ten su smulkmenu kontrolem gali but problemu, visgi ne vienas zmogus dirba. Ir as dar mastau, kazi ar visi vienodai ten geri... Su paslaugu pirkimu LT turiu mazai patirties ir bijau nudegt, tad nesu visiskai tikras.