Mini Rover

Įvairūs patarimai, vertingos nuorodos, istorinė apžvalga
Post Reply
Sigis'
Admin

Mini Rover

Post by Sigis' »

Esu labai susizavejes siais mazyliais, taciau apie juos beveik nieko nezinau. Mane domintu ar jie yra patvarus, kiek vartoja degalu? Gal kas zinot ar Lietuvoje yra Mini Rover klubas, o gal siuos mazylius priimat i savo gretas?
Marius. 2006.09.13.

Sveiki,
Pabandžiau paieškos tinklapiuose surasti Mini Rover klubą, deja radau tik Rover klubo forumą, kuriame susibūrę kitų Rover serijų gerbėjai.
Manau naujųjų Mini gerbėjai netruks taip pat susikurti tinklapį, o jame dalyvaus ne vienas senojo Mini atstovas.
Į VW gretas būtų nesunku priimti Mini gerbėjus, tačiau kol kas Mini gerbėjai apsilanko tik mūsų Vabalų šventėse.
Tai tikrai nuostabus automobilis, turintis savo istoriją ir stilių. Tačiau senųjų Mini Lietuvoje nėra daug ir jiems sunkiau turėti savo tinklapį ar klubą. Neabejoju, kad Lietuvoje Mini gerbėjai susitinka dažniau, ne tik per Vabalų šventes.
Pabandykite tinklapyje www.oldtimer.ten.lt paieškoje susirasti kokių žinių apie Mini. Gal surasite vieną kitą gerbėją ir užmegsite su jais ryšį. Galite ir naują temą sukurti, prašydami atsiliepti Mini savininkus.
Sigis. 2006.09.14.

Nesutinku kad senuju MINI nera daug - ju yra !!! Tiek Kaune - tiek Vilniui & kituose mistuose. O siaip su laiku atsiras tik seniejiem miniukam skirtas www .
Kipras. 2006.09.14.

Sveiki, as esu tiek vabalu tiek miniuku gerbejas.
Nesenei teko issiskirti su vabaliuku, taciau siai dienai jau esu isigijes miniuka. Siaip butu saunu susipazinti su bendraminciais.
Aurimas. 2006.10.01.

Sveiki,
Mūsų vabalai.lt tinklapyje retokai rašo Mini gerbėjai, tačiau mielai kviečiame visus stilingų automobilių gerbėjus. Manau vietos visiems užteks.
Tikiuosi Aurimai Jūsų vabaliukas pateko į patikimas rankas ir naujo šeimininko nebus išrinktas visiems laikams.
Sigis. 2006.10.02.

Na va siandien mano miniukas sulauke dar vieno draugo, isigijau dar ir vabaliuka nes sunku be jo gyventi, tad pavasario saule isvis jie abu ir beje silta vietele rado ziemai pas mane garaze.
Aurimas. 2006.10.25.

Sveiki,
Malonu girdėti apie įsigytą naują draugą. Įdomu būtu žvilgterėti akies krašteliu. Jei turite galimybę nufotografuoti, galite atsiūsti nuotraukas abiejų savo automobilių. Galima savo nuotraukas ir aprašymą įdėti į skyrių ''Jūsų augintinis'', tuo pačiu pratęstumėte augintinių temą.
Sigis. 2006.10.25.
Post Reply