Atsisuka is variklio skyriaus,nuemus oro filtra ir jo dezute,labai lengvaiRC wrote:Su apatiniais aisku, viena virsutini atsukti galima yra prieimas, o prie to virsutinio kur starteris, net neisizaizduoju kaip prieiti.
Gal galit pasakyti, kaip jus ten prieinat, kokiu gal gudrybiu yra?
Manasis autobusėlis (būsimas kemperis)
Na stai, siandien pagaliau atradau laiko nuimti varikliui. Viskas ejosi sklandziai isskyrus variklio numovima nuo dezes. Teko gerokai pavargti kol suradau tinkama kampa kuriuo palenkus varikli, pavaru dezes velenas nebekliuvo uz sankabos. taciau man atrodo, kad siektiek palinko varztai kurie yra pavaru dezes apacioje.
VW T2B 1979m
RCM.LT Radijo bangomis valdomi modeliai
Ieskau tokios tarpines.
Gal turit minciu, kur tokia gauti? Ar is ko pasidaryti. Buvau vienoje parduotuveje, tai jie man nieko nepasiule, taciau jei programoje yra, gal firmos atvezti gali?
-> didesnė
Gal turit minciu, kur tokia gauti? Ar is ko pasidaryti. Buvau vienoje parduotuveje, tai jie man nieko nepasiule, taciau jei programoje yra, gal firmos atvezti gali?
-> didesnė
VW T2B 1979m
Dekui, bandau ieskoti medziagos tarpinems, taciau si tarpine yra kokiu 3-4mm storio.
Na va uzdejau varikli, pirmas kartas, kai uzdedineju varikli, tai teko papluseti kol uzdejau varikli. Nezinau geros strategijos uzdejimo, taigi dariau taip:
1. Pasikeliau varikli.
2. Liko gal pora centimetru ir ne krust. Ir prikelt ir pastumt, ko tik nebandziau.
3. Paemiau ir ant generatoriaus varzto uzdejau rakta ir sukau taip varikli, kad velenas uzsimautu ant sankabos disko, kad starterio dantukai sutaptu, taciau varikli pavyko pastumti tik kokiu 5mm ir liko 15mm.
4. Po nesekmingu bandymu paemiau ilgus varztus ir idejau i virsutines skyles kur deze su varikliu jungiasi, taip pavyko ji pritraukti kiek reikejo, poto viskas jau gerai ejosi.
Gal kokiu patarimu kitam kartui?
As mastau pasidaryti ilgesnius varztus, kuriuos naudosiu pastoviai, nes dabar tik prisukau, o poto pastaciau senuosius.
Na va uzdejau varikli, pirmas kartas, kai uzdedineju varikli, tai teko papluseti kol uzdejau varikli. Nezinau geros strategijos uzdejimo, taigi dariau taip:
1. Pasikeliau varikli.
2. Liko gal pora centimetru ir ne krust. Ir prikelt ir pastumt, ko tik nebandziau.
3. Paemiau ir ant generatoriaus varzto uzdejau rakta ir sukau taip varikli, kad velenas uzsimautu ant sankabos disko, kad starterio dantukai sutaptu, taciau varikli pavyko pastumti tik kokiu 5mm ir liko 15mm.
4. Po nesekmingu bandymu paemiau ilgus varztus ir idejau i virsutines skyles kur deze su varikliu jungiasi, taip pavyko ji pritraukti kiek reikejo, poto viskas jau gerai ejosi.
Gal kokiu patarimu kitam kartui?
As mastau pasidaryti ilgesnius varztus, kuriuos naudosiu pastoviai, nes dabar tik prisukau, o poto pastaciau senuosius.
VW T2B 1979m