Padėkit man prašau ;)

Ieškantiems klasikinio VW automobilio
Post Reply
mariachi
Posts: 3
Joined: 2007 Nov 03 Sat, 20:30
Location: Vilnius

Padėkit man prašau ;)

Post by mariachi »

Sveiki,
deja as dar neturiu vabalo, bet jau turiu pinigelius jam isigyti, o tai bus mano laimingiausia diena =)
Gal kas pazistat zmones, kurie galetu is vokieciu parvaryti new beetle cabrio? Lietuvoj nerandu parduodamu, o be to pas vokiecius kur kas didesnis pasirinkimas. O po to noreciau istoti i vabalu fankluba. Bukit geri parasykit ar turedamas new beetle as galeciau istot i kluba? Greitu laiku ieskosiu ir klasikinio vabalo. Degu aistra sioms mieloms masinytems. :( prasau patarkit kas galit
Rojus nėra vieta kur turime gyventi, bet jausmas kurį galime patirti.
User avatar
dzo_marija
Posts: 1695
Joined: 2007 Oct 22 Mon, 8:38
Location: Vilnius

Post by dzo_marija »

sveiki,
as turbut esu naujausias ir trumpiausias vw kafer'io savininkas is cia rasanciu...Apskritai, tai mano nuomone yra kategoriska, new beetle yra gera masina, siu laiku, bet ji niekaip nepakartos kafer'io istorijos.
Taip pat kaip ir mini cooper, kuris dabar yra mini bmw.
Ir new beetle masinu niekas nerestauruos, apskritai naujos masinos tapo tik susisiekimo priemonemis...:(
Zmones vaziuoja su naujomis masinomis kol jos surudyja ir sugenda, tada ismeta i savartyna...niekas ju nebetaiso, kaip netaisom sugedusiu televizoriu ar sugedusiu santykiu...mes tiesiog viska pakeiciam nauju.
Manau naujauciate mano nuomone apie new beetle, zinoma noreciau ji pakeisti i savo opel astra, bet jokiu budu nekeisciau i kaferi :).

Del istojimo i kluba nieko nezinau, nemanau kad busite nepriimtas, kokiam saskrydyje pravers dar vienas vabaliukas, o ypac kai jis kabrioletas ;).
User avatar
Sigis'
Admin
Posts: 304
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 13:47
Location: Vilnius

Post by Sigis' »

Sveiki,
Jei Lietuva būtų tokia didelė kaip Vokietija arba Lenkija, gal būt New Beetle ir Käfer turėtų savo atskirus klubus, tačiau gyvename labai mažoje šalyje, vabalistų Lietuvoje yra mažai, taigi tenka vienytis, tikrai būsite mielai priimti.
Truputėlį nustebinote dėl New Beetle cabrio pirkimo, pakankamai brangūs automobiliai. Per paskutinius du metus Lietuvos automobiliniuose skelbimuose buvo parduodami keli padevėti New Beetle kabrioletai, jų kaina siekė apie 50.000 litų.
Aš pats vežėjų nepažįstų, bet manau mūsų krašte jų tikrai nemažai. Net mūsų skelbimuose yra vienas, tik negaliu už jį tvirtai garantuoti.
Girdėjau, kad automobilio atvežimo kaina svyruoja apie 1500 litų. Jei internete susirastumėte automobilį, jums jį mikliai kas nors ir atvežtų :D.
mariachi
Posts: 3
Joined: 2007 Nov 03 Sat, 20:30
Location: Vilnius

Post by mariachi »

svieki,
pasirodo, kad mano netolimas giminaitis taip pat parvarineja automobilius :)
kalbejausi su juo ir jis mielai sutiko padeti. O mieliausia yra tai, kad vienu kartu parsivarysiu ir klasikini vabaliuka. Apsiribosiu kaina mazdaug iki 2000 euru. Tad tada galesiu vadintis pilnaverciu vabaliuku klubo nariu :P
O new beetle cabrio mazdaug uz 15 000 euru. Tik va viena smukmena....
Mano giminaitis griz i lietuva tik po naujuju. Tad laiko tarpas, kad ir nera labai didelis, bet patikekit - man laikas jau sustojo. Pries akis toks jaudinantis ivykis. Nors neturiu vaiku, bet manau tai prilygsta vaiko gimimo laukimui. Bet kuriuo atveju as jau sia vasara skriesiu su jumis po gatves ir miestelius slovindamas ir garsindamas vabaliukus. Kas zino, gal po kiek laiko tai taps nauja religija musu jaunimui. Ir uzuot vartoje narkotikus, alkoholi ir be tikslo mete kamuoli i krepsi - jie imsis atkurineti tikrasias vertybes. Nes tai kas tikra - tas islieka. Tegyvuoja vabalai :D.
Rojus nėra vieta kur turime gyventi, bet jausmas kurį galime patirti.
User avatar
Sigis'
Admin
Posts: 304
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 13:47
Location: Vilnius

Post by Sigis' »

Sveiki,
Čia tai bent, žodžiai skamba kaip iš priesaikos ar himno, kiek daug įkvėpimo. Tik va už kamuolio mėtymą kai kas labai ir supyktų, Lietuva kaip ne kaip krepšinio šalis :D.
Linkiu, kad laikas neprailgtų ir Vabalai atitektų itin gero stovio. Tikiuosi orams atšilus greitai susitikti, lauksime naujo papildymo ir gerų žinių.
Post Reply