Sigitas wrote:
Paziurek ar dirba visi cilindrai,mano vabale dusimo beda yra 4-cil.blogas darbas(arba visai beveik nedarbas)
Ar pavyko išsiaiškinti 4-jo cilindro nedarbo priežastis?
Turiu analogišką problemą. Meistrai tvirtina, kad įtrūkusi variklio galvutė, todėl ir blogai veikia arba iš viso neveikia tos pusės cilindras.
Greiciausiai bus padege voztuvai,jei butu trukusi galvute ,tai cilindras vistiek dirbtu(mano atveju buvo truke abi galvutes,ir variklis veike,tik eme labai dauk kuro)
Ar gali "neprofesionalas" sutvarkyti tuos padegusius vožtuvus? Kaip suprantu juos reikia lupti lauk, prieš tai išsikėlus variklį ir nuėmus variklio galvutę.
Žinių netrūksta (teorinių), sudėtingiau su praktika. Manau panaršęs po forumą turėčiau rasti dominančius (praktinius ) atsakymus.
Ačiū visiems iš anksto.
atėjus šaltajam drėgnajam sezonui vabalas vedasi puikiai, bet kol variklis rimtai įšyla, visas kratosi - nedirba tai vienas tai du cilindrai. Nupurškiau laidus ir paskirstytoją specialiu purškalu, nepadėjo. Nuo kurio galo pradėti ieškoti bėdos
Atjunk ir uzglusink zarna kuri eina nuo isiurbimo kolektoriaus i automatines greiciu voztuvus (mano vabale buvo analogiska beda).Tada uzvedes paziurek,ar visi cilindrai dirba..Nes itariu neveikia 1-2 cilindrai.