Mieli kolegos,
abu Elektrėnų Vabalistai - Valius ir aš - vėl kviečiame visus Jus į Elektrėnus. Šį kartą turime neeilinį jubiliejų: Elektrėnų miestui sukanka 50 metų! Ta proga gegužės 29 d. (šeštadienį) vyks didelė miesto šventė ir mes esame pakviesti joje sudalyvauti su Vabaliukais.
Preliminarus tvarkaraštis mums:
11:30 val. renkamės aikštelėje Šviesos g. Atvykimo nuoroda: ortofoto nuotraukos centre esančioje aikštelėje.
12:00-12:30 Mūsų kolona-paradas, kurio metu kviesime miestelėnus į šventę
12:30-15:00 Ekskursija po Elektrėnų ir jų apylinkių žymias vietas. Ekskursijos metu turėsime gidę.
15:00-16:00 Mūsų pasirodymas miesto šventėje. Dėl tikslių atrakcijų šiuo metu derinam su Arūnu.
16:00-... Linksmoji dalis mums ir mūsų skrandžiams. Su Valium ruošiam Jums nedidelį siurprizą
Labai prašau, jei nesunku, pranešti man apie savo norą ir galimybes dalyvauti/nedalyvauti šiame renginyje arba man į PM. Merui pažadėjau surinkti apie 20 automobilių ir labai tikiuosi su Jūsų visų pagalba šį pažadą ištesėti.
Labai lauksime. Manau, tai puiki galimybė pravėdinti ir patikrinti savo techniką prieš mūsų didžiąją šventę, kuri vyks savaite vėliau.
Linkėjimai visiems...
Valius ir Linas
2-4 nuotr. - susitikimo vieta.
Elektrėnai 2010 (gegužės 29 d.)
Re: K V I E T I M A S
Žadam dalyvauti.Linas wrote: Labai prašau, jei nesunku, pranešti man apie savo norą ir galimybes dalyvauti/nedalyvauti šiame renginyje arba man į PM. Merui pažadėjau surinkti apie 20 automobilių ir labai tikiuosi su Jūsų visų pagalba šį pažadą ištesėti.
- dzo_marija