Klubo narių ir bendraminčių susitikimai

Pranešimai apie būsimus sąskrydžius ir praėjusių švenčių atsiliepimai
Post Reply
Karolis
Posts: 591
Joined: 2009 Apr 08 Wed, 22:10
Location: Vilnius

Post by Karolis »

dar pridesiu ... pagal mane viska turi sprest ne vienas zmogus... suprantu kad turim prezidenta ir panasiai ... bet reikalas tame kad pries priimdamas kokius nors reikalus reikia pasitarti su kitais,ar jiems tinka data, vieta ir laikas? pagal mane cia nelabai graziai iseina taip daryti. As buvau pasiules susitikti kokia diena o cia tiesiog paeme ir nusprende uz visus... taigi pries darydami kazka su finansais,veikla ir panasiai turetume pradeti patys nuo saves....
dekoju uz demesi
Justinas
Posts: 574
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 18:54
Location: Vilnius
Contact:

Post by Justinas »

Na jei ką, tai dabar paplitęs doodle kaip tik skirtas spręsti tokiems reikalams:
http://doodle.com
Bet jis efektyvus, jei tik daugelis naudotųsi forumu...

Bet supraskite ir prezidentą, nes visiems tikrai neįtiksi niekada. Dabar va netinka keliems, bet jei būtų kitas laikas, tai tikriausiai netiktų kitiems. Geriausia manau būtų tiesiog kuo ankščiau paskelbti, o tada jau žmonių reikalas ar jiems išeitų susiplanuoti tam laikui būti laisviems.
User avatar
Arturas
Posts: 147
Joined: 2007 Mar 26 Mon, 7:58

Post by Arturas »

Aš manau, kad derinant su visais - papraščiausiai kiltų balaganas ir tikrai nebūtų tokio laiko, kuris tiktų visiems. Pranešta nuo susurinkimo datos prieš dvi savaites, manau protingas laiko tarpas susiplanuot laiką tiems, kam tai aktualu, nors kita vertus paskelbus datą prieš kokį mėnesį blogiau nebūtų.
Susirinkimas po darbo dienos, mano nuomone, kur kas patogiau, nei savaitgaly, nes savaitgaliais paprastai visi turi kitokios veiklos. Dvi valandos po darbo - pakankamai norintiems atvykti. Gyvenantiems dar tolėliau, atvykus valanda vėliau - manau didelio praradimo nebūtų. O kas dėl Vilniaus, tai susitikimams paįvairinti, vietos pakeitimas manau idėja gera. Kodėl gi nesusibėgus kada Elektrėnuose, Kaune ar Radvilišky?:)
User avatar
Linas
Posts: 707
Joined: 2008 Apr 27 Sun, 20:21

Post by Linas »

Pareikšiu ir aš savo kuklią nuomonę:

- visiems visada neįtiksi, bet esu įsitikinęs kad visuomet galima rasti bent jau daugumai priimtiną sprendimą.

- būtų įdomu pamatyti klubo įstatus ir pažiūrėti, kaip ten aprašyta sprendimų priėmimo tvarka ir procedūros.

- kadangi klubas pastaruoju metu smarkiai išsiplėtė gegografine prasme, toliau bus dar sunkiau daryti tokius susirinkimus. Tad manau kad daugelį klausimų galima spręsti forumo pagalba, tačiau tam reikia dviejų sąlygų - kad forumu aktyviau naudotųsi daugiau klubo narių bei forumą suprogramuoti taip, kad kai kurių diskusijų nematytu neprisijungę lankytojai.

- kadangi esu dar dviejų klubų narys (vieno iš jų - ir valdybos narys), turiu daug minčių, kaip klubo valdymą, komunikavimą, darbų pasidalijimą ir kitus dalykus padaryti efektyvesniais. Bet čia ateičiai...
ermisbug
Posts: 129
Joined: 2007 Mar 22 Thu, 20:13
Location: Radviliškis

Post by ermisbug »

Taip, taip ir dar karta taip Radviliškis tiktu labai !!! :D
Agurkas

Post by Agurkas »

ermisbug wrote:Taip, taip ir dar karta taip Radviliškis tiktu labai !!! :D
Pokalbis matau rimtas,tai reiktu i tai rimtai ir pazvelgti.
volkswagen
Posts: 90
Joined: 2007 Apr 03 Tue, 21:09
Location: Šiauliai-Ryga

Post by volkswagen »

dzo_marija wrote:Tai bus pats įkarštis... Luktersim :wink:
Na, atvaziuoti ikarstyje ir uz valandos ruostis namo nelabai tikslinga... Bet as galiu paskambinti keliskart ir pasidometi, kokie klausimai sprendziami, issakyti savo nuomone ir perduoti visiems linkejimus. :)
ermisbug
Posts: 129
Joined: 2007 Mar 22 Thu, 20:13
Location: Radviliškis

Post by ermisbug »

Agurkas wrote:Pokalbis matau rimtas,tai reiktu i tai rimtai ir pazvelgti.
O kas čia nerimto? Ką negalite atvažiuoti iki Radviliškio visi po darbo?!
O gal Vilnius iš Radviliškio važiuojant yra arčiau negu Radviliškis važiuojant iš Vilniaus? Ir Radviliškiečiai turi lygiai tokias pačias teises į nuomonę, o gal ir net didesnes už tuos, kurie čia verkšlena.
Data paskelbta ir visi kurie gali atvažiuoja.
Esu klubo senbuvis ir nei karto dėl manęs nebuvo kilnojama data ar daromi kokie sprendimai, nors esu dalyvavęs vos keliuose susirinkimuose. Aš viską suvokiu kaip savaime suprantamą dalyką, bet aš visą laiką domiuosi "vabaliniais" reikalais ir dalyvauju klubo veikloje.
User avatar
dzo_marija
Posts: 1695
Joined: 2007 Oct 22 Mon, 8:38
Location: Vilnius

Post by dzo_marija »

Kritikos išsakymas nėra verkšlenimas.
Kalba eina apie tuos kurie nesupranta visko kaip savaime suprantamo dalyko ir norėtų atvažiuoti į susitikimą...

Na manau klubo veikloje sėkmingai galima dalyvauti ir gyvenant Afrikoj...
User avatar
Arunas
Posts: 328
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 19:04
Location: Vilnius
Contact:

Post by Arunas »

2010 04 16 vykusiame susirinkime svarstyti klausimai ir priimti nutarimai:
  • 1. Paruošti magnetinius lipdukus su klubo logotipais. Lipdukai bus parduodami per mūsų forumą arba šventės metu.

    2. Klubo narių metiniai mokesčiai turi būti sumokėti iki kiekvienų metų ÑSezono atidarymoė šventės. Sąrašas yra pas prezidentą arba buhalterį. Kiekvienas norintis gali su tuo sąrašu susipažinti. Internete šis sąrašas nebus skelbiamas.

    3. Šventės registracijos numerių išdavimo tvarkos šiais metais nekeisime. Jeigu nemokame gražiai išsidalinti norimų numerių, teks dalinti ateityje registracijos numerius tik eilės tvarka.

    4. Skelbiamas konkursas klubo atributikos sukūrimui ir gamybai. Tai gali būti marškinėliai, kepurėlės, tušinukai ir dar bala žino kas. Atributika butų parduodama visiems, bet kainodara tokia, kad klubo nariai sumokėję mokesčius galėtų ją įsigyti už kainą, artimą savikainai.

    5. Šiemet turime puikų jubiliejų: Lietuvos Nepriklausomybės 20-metį. Todėl kviečiame į vabalų šventę visų atvažiuoti pasipuošusius lietuviškomis vėliavėlėmis.

    6. Dar kartą ieškome trijų porų, kurios galėtų pasikeisdami budėti registracijos vietoje kempinge ir Kaune prie ÑMegosė. Jų funkcija ñ spręsti operatyviai šventės dalyvių klausimus, registruoti dalyvius, surinkti šventės ir klubo mokesčius.

    7. Numatomos rungtys šeštadienį: Vabalo traukimas (Banginis), ìVinių kalimasė (Radviliškiečiai).
    Dar trūksta vienos ñ siūlykite.
    Aukcionas - jeigu turite ìvabalinių daiktųė, patalpinkite nuotraukas, pradinę kainą ir trumpą informaciją į šventės temą.

    8. Ataskaitinių susirinkimų vieta ir laikas bus skelbiami mažiausiai 30 dienų iki susirinkimo.
Papildykite, jeigu ko nors neįrašiau:)
Post Reply