Dar vieną dalyką pamiršau. Esu girdėjęs, kad į bakelį būtina pilti nusistovėjusį skystį, ta prasme, nepilti iškart to skysčio, kuris buvo išpumpuotas iš sistemos, nes jis būna tarsi su "gazu", pilnas mikro burbuliukų, kurie paskui sistemoje gali susiformuoti į didelius oro burbulus.
Dekui Black uz patarima butinai pabandysiu. Dar vienas pastebejimas naujieji stabdziu cilindriukai dabar sumontuoti didesnio diametro negu buvo pries tai , o pagrindinis cilindras kaip ir buvo senojo diametro, sakau gal neuztenka pagrindinio cilindro nasumo. Nors dabar bandymus vykdau tik su priekiniais ratais galini kontura esu atjunges, bet pokyciu jokiu.
Valdai, as visgi pabandyciau pastatyti kita pagrindini cilindra. Man kazkada taip buvo su antru Golfu... Rodos, viskas buvo tvarkoj, pagr. cilindras naujas ir t.t., o stabdziu irgi "nesuradau". Viskas susitvarke kai pastaciau kita nauja pagrindini cilindra. Matyt, pirmasis kazkur viduj kazkoki broka turejo.
Stabdziai aptvarkyti ir pagaliau pirmieji metrai po daugybes metu merdejimo, ir mano jau beveik 3 metu restauravimo nenusakomas malonumas. Jau matosi restauravimo finiso tiesioji. 1. didesnė3.didesnė4.didesnė