Vabalų šventė 2010 (birželio 4-6 d.)
- dzo_marija
-
Aš galvoju ar ne geriau būtų skelbt info apie tai kiek liko panašiai vietų tam tikroje zonoje, nes vėliau gali kilti nesusipratimų dėl vietų..Pvz 2, 6, 3 vietose iš praktikos žinau kad ten yra maks. po 3-4 vietas. Ir kai atvyks žmogus ten bus jau kiti įsikurę, kurie sakys jog irgi čia isiregistravo. Bėda gali kilt tame jog nematėm kiek maždaug gali tilpti kiekvienoj zonoj auto.
-
Ir beje nieks nepareiškė nuomonės dėl mano pasiūlymų. Toks vaizdas kad forume nelabai kas apsilanko. Dalinai atsakė tik vienas narys.....Tomvabalis wrote:Dėl kainos pasidomėsiu.Mano dėdė užsiima sitais reikalais.
Tai pat jis turi mažą sraigtasparni kuris atlieka filmavimą iš viršaus,gali skraidyti po visą teritoriją ir filmuoti suvažiavimą.Manau būtų idomu pasižiurėti vėliau.
Jei nesutinkat ir sakykit kad nesutinkam. Nes tokiu tempu nelabai ką kiekvienas suorganizuos...
Ramiausios vietos galėtų būti šalia upės, ypač IV, bet ji jau okupuota. Tuomet iš ramesnių belieka III ir dalis V-tos.PauliusT3 wrote:noriu pasitikslinti. ar teisingai suprantu kad II-VII zonos skirtos nakvynei? kuri vieta butu ramesne? atvaziuociau su maza dukrele.
Geresniam orientavimuisi pavaizduota scenos vieta, kurioje naktį bus nelabai ramu .
Mes daugmaž žinome, kiek dalyvių telpa kiekvienoje zonoje ir sekame padėtį. Jei kuri nors zona užsipildys - iškart paskelbsime forume. Taip jau padarėm su IV zona. Šiuo atveju taip pat galioja principas "Kas pirmesnis - tas gudresnis".Tomvabalis wrote:Aš galvoju ar ne geriau būtų skelbt info apie tai kiek liko panašiai vietų tam tikroje zonoje, nes vėliau gali kilti nesusipratimų dėl vietų..Pvz 2, 6, 3 vietose iš praktikos žinau kad ten yra maks. po 3-4 vietas. Ir kai atvyks žmogus ten bus jau kiti įsikurę, kurie sakys jog irgi čia isiregistravo. Bėda gali kilt tame jog nematėm kiek maždaug gali tilpti kiekvienoj zonoj auto.
- dzo_marija
Nelabai suprantu kaip gali būti rami IV zona kai ten "razbainikai" Radviliškiečiai susirinkęSigis wrote: Ramiausios vietos galėtų būti šalia upės, ypač IV, bet ji jau okupuota. Tuomet iš ramesnių belieka III ir dalis V-tos.
Geresniam orientavimuisi pavaizduota scenos vieta, kurioje naktį bus nelabai ramu .
Pro V zoną migruos žmonės iš gretimų link scenos ir atgal...
Man rodos jog kokia II zona tūrėtų būti ramiausia...