Geras, mano, na ne VW, o mazdute irgi žaibus leidžia Pastebėjau, kad baigus kelionę jau ne pirma kartą uždarinėjant dureles tik "čiaukšt" ar "p..st" (įteisintas ištiktukas ) per nagus... seniau taip lyg ir nebūdavo, supyko matyt...
O jei rimtai, tai čia susirūpint reiktų, tipo "vagis" ar žaibus reiktų sieti su tarkim kitais batais, nors ir batų padai ale guminiai... gi neturėčiau būti laidininkas į žemę, teoriškai gi ir aš ore kabu. Ne?
Srovės nutekėjimas - "vagies" paieškos
- dzo_marija
P*st nereikia bijoti, reikia jį naudoti drąsiai, netrumpinti, nedėti į kabutes:)Donatas wrote: uždarinėjant dureles tik "čiaukšt" ar "p..st" (įteisintas ištiktukas )
Abejojantieji kai kurių ištiktukų buvimu Lietuvių kalbos žodyne, gali pasitikrinti. Pavyzdžiui, Ñpystì kilęs nuo žodžio Ñpykštì, jis vartojamas smūgiui žymėti. Žodyne pateikiamos tokios citatos: ÑAns mun tik P*st į ausį!ì; ÑP*st par galvą su pagaliu!ì. ÑPystì vartojamas ir netikėtam veiksmui nuakyti: ÑP*st virvė i nutrūkoì; ÑP*st pašalpą gavauì.
P*st vabalą restauravau
Donatas žodį buvo įrašęs įprastai, žodį Donato sakinyje pakeičiau aš. Tačiau nuo šiandien šis žodis įtrauktas į cenzūruojamų žodžių automatinį taisymą.
Šiandien "P", rytoj "Š", po to "F" ir taip toliau. Manau mintims išreikšti puikiai galime apseiti ir be tokių žodžių.
Puoškime savo kalbą gražesniais ištiktukais .
Šiandien "P", rytoj "Š", po to "F" ir taip toliau. Manau mintims išreikšti puikiai galime apseiti ir be tokių žodžių.
Puoškime savo kalbą gražesniais ištiktukais .