vw1303s BIG vardu Sniper

Turimas ir mylimas Vabalas - trumpi aprašymai ir nuotraukos
kasparas

Post by kasparas »

as naudoju tik geras medzegas gruntas, glaistai, dazai Glasurit.
dazai akrilas
Arturas

Post by Arturas »

Klausimas:
greičių dėžės ir variklio korpusai padengti dažais ar nustikluoti?

O kas dėl kėbulo dažymo, tai mano patarimas: kadangi vabalų spalvų gama buvo pakankamai plati - tikrai išsirinksi savo dūšiai artimą. Originalia spalva nudažytas vabaliukas turės kur kas didesnę vertę.Žinoma, idealiausiu atveju būtų dažyt tokia spalva, kokia šis grožis išriedėjo iš gamyklos. Ir būtinai atkurk tas "1303/Big" juostas ant durų.
Valdas

Post by Valdas »

Šauniai darbuojiesi Kasparai, sėkmės. Klausimas: įvirintos detalės atitinka visus išlinkimus ir profilius, turi kitą kėbulą iš kurio išpjauni ar perki naujas skardas? Kėbului rūdys matosi padarė savo darbą.
kasparas

Post by kasparas »

visos skardos naujos
PauliusT3

Post by PauliusT3 »

kad akriliniai dazai gerai saugotu nuo korozijos tai pirma karta girdziu. visvien kebulas gruntuojamas epoksidiniu gruntu, kas jau ir gaunasi gera antikorozija. o ant nitro dazu purskiasi lakas, kuri realiai ir saugo nuo vandens poveikio. as dazyciau nitro+lakas. nes akrilas yra jau toks kad yra linkes blukti.
VW T3 westfalia
scardeep

Post by scardeep »

Sveikinu su dar vienu 1303S pasirodymu forume! Ziuriu darbai tikrai nestovi vietoj, saunu!

Pas Kaspara nuotraukose gerai matosi galines arkos ir jose esanti apvali skyle su dviem kronsteinais (virs ir po skyle), truputi arciau galo nei amortizatoriai. Pas mane jos irgi yra. Gal kas zinot kam tos skyles reikalingos, kas prie kronsteinu tvirtindavosi?

Kazkur regis JAV forume esu mates nuotrauka, kur vabale ties ta vieta kazkokia tai dezute pritvirtinta... Cia gal i misliu skyriu reiktu netgi pateikt :) nebent visi zino tik as vienas suku galva :D

Sekmes darbuos!
Sigis

Post by Sigis »

scardeep wrote:Gal kas zinot kam tos skyles reikalingos, kas prie kronsteinu tvirtindavosi?
Kad neužimti Kasparo puslapio, Z įrangos aprašymas perkeltas atskirai:
http://www.vabalai.lt/forumas/viewtopic.php?t=890
Tomvabalis

Post by Tomvabalis »

PauliusT3 wrote:kad akriliniai dazai gerai saugotu nuo korozijos tai pirma karta girdziu. visvien kebulas gruntuojamas epoksidiniu gruntu, kas jau ir gaunasi gera antikorozija. o ant nitro dazu purskiasi lakas, kuri realiai ir saugo nuo vandens poveikio. as dazyciau nitro+lakas. nes akrilas yra jau toks kad yra linkes blukti.
Tokias formas kaip vabalo išliet dažais ir laku kokybiškai yra labai sunku.Nitro dažai labai blogai dengia paviršių, o dengiant laku po to labai sunku be nubėgimų užlieti. O dėl blukimo tai šiais laikais yra visokių dažų. Ir reikia nepamiršt priežiūros po dažymo...
Marius

Post by Marius »

Man kilo įtarimas dėl duslintuvo išpjovų. Ar tik nebus taip kad siek tiek pradidintos, ar tik man čia nuotraukose taip atrodo. (Šios vietos vabaluose dažnai buna padidintos, pjautos modifikuotos)
Sigis

Post by Sigis »

Manau Kasparo Vabalo uodega yra neperdaryta, dar viena jo nuotrauka:
Post Reply